BILJARTCOMPETITIE ZUID-OOST  DRENTHE

 

 D) TEAMINDELING

1.Het team, inclusief reservespelers, wordt voorafgaand aan iedere wedstrijd ingedeeld op sterkte. Man 1 is de speler met het hoogste persoonlijke gemiddelde, Man 5 de speler met het laagste persoonlijke gemiddelde. Speelt iemand twee partijen, dan speelt deze man 2 opeenvolgende partijen. De partijvolgorde wordt vastgesteld door het thuisspelende team.

2.Speelt een teamlid op een avond 2 partijen, dan telt alleen de eerste partij mee voor het persoonlijk klassement. Beide partijen tellen mee voor de berekening van het persoonlijk gemiddelde.

3.De spelers van een vijftal mogen per avond ten hoogste TWEE partijen spelen.

4.Indien een speler verhinderd is mag er een vervanger worden ingezet. Deze speler dient te zijn ingeschreven en maakt zijn eigen punten.

5.Vaste spelers mogen voor een ander team van dezelfde vereniging uitkomen. In de laatste 4 speelronden mag dit alleen als deze vaste spelers tijdens de reguliere competitie minimaal 4 wedstrijden voor dit team hebben gespeeld. (Er mogen natuurlijk wel reservespelers opgesteld worden)

6.Een speler mag tijdens de competitie overgaan naar een andere vereniging. De speler behoudt zijn oude lidnummer. De wedstrijden voor het nieuwe team gelden niet mee voor het persoonlijke klassement. De speler mag tijdens de lopende competitie niet tegen zijn oude vereniging uitkomen.