BILJARTCOMPETITIE ZUID OOST DRENTHE
Info
Agenda 2019/2020
Boete's
Formulieren
Wij over onszelf
Klasse 1
Klasse 2
Finale
Notulen 2019
Spelersoverz./Wijz.
Wedstrijdregelement
Algemene Regels
Spelregels
Puntentelling
Teamindeling
Wedstrijdformulieren
Spelers Vast Car
Spelers Nieuw Car
Het bestuur
Info Nieuwe Clubs
Geschiedenis

E) Wedstrijdformulieren

De teamleiders van beide teams dienen na afloop van de wedstrijd de wedstrijdlijsten te controleren en te ondertekenen. Het formulier wordt door de thuisclub digitaal opgestuurd naar de wedstrijdleider schiphouwer001@hetnet.nl of per SMS of WhatsApp naar 06-46726048. Is digitaal versturen niet mogelijk dan mag het ook per post verstuurd worden naar  Hans Schiphouwer – Mussenveld 123 – 7827 AJ Emmen.
Deze lijsten moeten binnen 4 werkdagen bij de competitieleider binnen zijn. Is het formulier na 4 dagen niet binnen, dan krijgt de thuisclub een boete van 25.00 euro en twee (2) strafpunten in de totaalstand. Met ingang van seizoen 2016-2017 is de boete verhoogd naar 25 euro. De dinsdagcompetitie moet zaterdag binnen zijn, donderdagcompetitie moet dinsdag binnen zijn.
 
Bij foutief invullen worden de volgende regels aangehouden.

1.     Bij een te laag opgegeven aantal caramboles vervallen alle mogelijke punten. Eventuele wedstrijdpunten gaan naar de tegenpartij. Deze worden verrekend als bonuspunt.

2.     Bij een te hoog opgegeven caramboles behoudt de speler de verdiende wedstrijdpunten. Voor de onderlinge stand en het berekenen van het gemiddelde wordt het opgegeven aantal caramboles aangehouden

3.     Is er een verschil tussen het aantal opgegeven aantal beurten in een partij dan wordt het LAAGST opgegeven aantal beurten aangehouden.

4.     Wordt er een van de wedstrijdregels overtreden, dan wordt dit bestraft met het verlies van de in die partij verdiende punten. Eventuele wedstrijdpunten gaan naar de tegenpartij. Deze worden verrekend als bonuspunt.

5.     Het wedstrijdformulier wordt door de wedstrijdleider gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd.