BILJARTCOMPETITIE ZUID OOST DRENTHE
Info
Agenda 2018/2019
Boete's
Formulieren
Wij over onszelf
Sponsors
Klasse 1
Klasse 2
Finale
Notulen 2017
Notulen 2018
Spelersoverz./Wijz.
Wedstrijdregelement
Algemene Regels
Spelregels
Puntentelling
Teamindeling
Wedstrijdformulieren
Spelers Vast Car
Spelers Nieuw Car
Het bestuur
Info Nieuwe Clubs
Geschiedenis

 

D) TEAMINDELING

1.     Het team, inclusief reservespelers, wordt voorafgaand aan iedere wedstrijd ingedeeld op sterkte. Man 1 is de speler met het hoogste persoonlijke gemiddelde, Man 5 de speler met het laagste persoonlijke gemiddelde. Speelt iemand twee partijen, dan speelt deze man 2 opeenvolgende partijen. De partijvolgorde wordt vastgesteld door het thuisspelende team.

2.     Speelt een teamlid op een avond 2 partijen, dan telt alleen de eerste partij mee voor het persoonlijk klassement. Beide partijen tellen mee voor de berekening van het persoonlijk gemiddelde.

3.     De spelers van een vijftal mogen per avond ten hoogste TWEE partijen spelen.

4.     Indien een speler verhinderd is mag er een vervanger worden ingezet. Deze speler dient te zijn ingeschreven en maakt zijn eigen punten.

5.     Vaste spelers mogen voor een ander team van dezelfde vereniging uitkomen. In de laatste 4 speelronden mag dit alleen als deze vaste spelers tijdens de reguliere competitie minimaal 4 wedstrijden voor dit team hebben gespeeld. (Er mogen natuurlijk wel reservespelers opgesteld worden)

6.     Een speler mag NIET voor een andere vereniging uitkomen. Overgang naar een andere vereniging tijdens de lopende competitie mag alleen als de betreffende speler nog geen partijen tijdens de lopende competitie voor zijn oude vereniging gespeeld heeft.